HVAC installaties

Sinds jaar en dag ontwerp en installeert STOUT HVAC systemen voor zowel schepen als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en het installeren van krachtige systemen die zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Zo kunnen wij ieder type HVAC systeem leveren, van eenvoudige ontwerpen tot complexe systemen met geavanceerde regeling. Wij hebben veel ervaring onder onze riem, dus we weten precies wat nodig is om een goed werkend systeem te realiseren.

Het belang van goede HVAC op een schip

Een goed HVAC systeem is belangrijk op een schip, omdat het de temperatuur en luchtvochtigheid reguleert. Het systeem zorgt ervoor dat er altijd voldoende frisse lucht aan boord is, zodat de passagiers en bemanningsleden gezond blijven.Wij werken alleen met de beste materialen en onze systemen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij staan garant voor een goede service en kwaliteit.

Meer weten?

Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, maakt dat wij je altijd van het beste advies kunnen voorzien. Dankzij onze persoonlijke aanpak en flexibele werkwijze kunnen wij snel schakelen en altijd inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij kunnen helpen met:

– ontwerpen van een HVAC systeem op maat;

– leveren van alle benodigde materialen;

– installeren van het systeem.

Wij leveren maatwerk oplossingen, want geen project is hetzelfde.

Wil je meer weten over wat Stout voor jou kan betekenen? Neem hier contact met ons op!