Luchtkwaliteit

Bij Stout Pijpleidingen en Technische Installaties besteden we veel aandacht aan een veilige en gezonde werkplek. Luchtkwaliteit is hierin erg belangrijk.

Denk bijvoorbeeld aan de reductie van fijnstof in de werkplaats. Maar ook in kantoorruimtes is de luchtkwaliteit erg belangrijk. Een kantoor is veelal een relatief kleine ruimte waar we vaak met meerdere personen een hele dag aanwezig zijn. De luchtkwaliteit is dan erg belangrijk. Een gezonde atmosfeer zorgt voor meer werkplezier, geeft je meer energie en je bent productiever.

Duurzame inzetbaarheid

In het kader van een duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers hebben wij EWS Group / Eco Worldwide Solutions opdracht gegeven om de luchtkwaliteit in onze kantoren te meten. De meting is gedaan door deskundige medewerkers en afgesloten met een zeer gedetailleerde rapportage. Op basis hiervan hebben wij besloten extra ventilatie aan te brengen. Hiermee is een minimale overdruk gecreëerd waardoor stof buiten de deur blijft en er een constante aanvoer van verse lucht is.

Luchtkwaliteit

De installatie van het nieuwe systeem is verzorgd door onze eigen specialisten. Door deze nieuwe oplossing wordt de kwaliteit van de lucht binnen het kantoor aanzienlijk verbetert en blijven stofdeeltjes die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid buiten de deur. Je kunt dit alles hier teruglezen.

Contact

Wil je meer weten? Neem contact op met de EWS-Group voor de meting en met Stout Technisch Installatieburo voor de installatie.

 

Links:

www.stout-pijpleidingen.com

www.mijnluchtkwaliteit.nl